Belship distributeur Mase generatoren

Mase generatoren, een vooraanstaande producent van generatoren voor maritieme en land toepassingen, benoemt Belship BV tot exclusief distributeur in Nederland voor de gehele reeks producten voor de maritieme markt.
Mase werd opgericht in 1970 in Cesena, Italië, en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd, en beschikt over een wijdvertakt wereldwijd service- en dealernetwerk.
Belship bv is al meer dan 50 jaar actief als groothandel en distributeur van kwaliteitsproducten voor de jacht- en scheepsbouw, en watersport vakhandel.
Het brede assortiment is gericht op kwaliteit en innovatie, en wordt geleverd aan professionals in de maritieme industrie.
De producten van Mase kenmerken zich door betrouwbaarheid, kwaliteit, lage geluidsproductie, compact en strak design. De nieuwste serie VS generatoren voor toepassing in jachten en schepen beschikken over een variabel toerental, intercooler, en een inverter om de hoge belastingen te verwerken.