Corona-virus update

Onlangs heeft de Nederlandse overheid een aantal maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Corona virus in Nederland in te dammen. Dit heeft gevolgen voor de samenleving en voor bedrijven. Ook voor ons als Belship, en voor u als klant heeft dit gevolgen. Wij hebben deze gevolgen voor u onder elkaar gezet zodat u weet waar u aan toe bent.

Belship is normaal in bedrijf. Onze binnendienst is normaal bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers en e-mail adressen, op de gebruikelijke tijdstippen. Wij werken deels vanuit huis en zijn er op voorbereid om dat op nog grotere schaal te gaan doen

Daarentegen zal de buitendienst de komende tijd niet bij u langs komen, tenzij u met hen een afspraak maakt. Dit is voor zowel uw gezondheid als die van onze buitendienst collega's. Om dezelfde reden maken wij deze periode zo min mogelijk afspraken op kantoor.

Onze dagelijkse leveringen blijven doorgaan. Onze magazijnmedewerkers volgen de richtlijnen en werken in afwisselingsverband. Van veel producten hebben wij een ruime vooraad klaarliggen voor het seizoen.

Onze leveranciers blijven leveren. Een aantal van onze leveranciers, vooral die in landen die zwaar getroffen zijn door het virus, hebben de productie soms wat terug geschroefd. Dit kan de leverdata beinvloeden. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Daarnaast wordt het transport over land, water en door de lucht, moeilijker voorspelbaar. Ook dit kan invloed hebben op de levertijden.

Om samen te vatten. Belship is normaal in bedrijf. Leveringen blijven gewoon doorgang vinden, wel kunnen voor sommige producten de levertijden onvoorspelbaarder worden.

Wanneer de situatie veranderd zullen wij u op deze website op de hoogte stellen.

Met vriendelijke groet;

Team Belship