Ecoworks

Duurzaamheid en milieu verantwoorde producten worden steeds belangrijker in de maatschappij en bij de consument. Ook in de Nederlandse watersport ziet men steeds meer duurzame initiatieven en producten voorbij komen. Wij van Belship zijn trots dat wij hieraan bij mogen dragen met de Ecoworks Marine lijn schoonmaakproducten. Hiermee zijn wij de enige in Nederland, België en Duitsland die deze effectieve en duurzame producten aanbieden.

Ecoworks heeft als motto “Preserve the living seas”, behoud de levende zeeën. Hun vloeibare schoonmaakproducten worden gemaakt van ingrediënten die voldoen aan de Marine Polution (MARPOL) richtlijnen, en dus geen schade berokken aan de flora en fauna van de zeeën en rivieren. Hierdoor zijn al hun producten compleet biologisch afbreekbaar, PH neutraal en fosfaat vrij. De verpakkingen komen van gerecycled materiaal en kunnen op hun beurt weer gerecycled worden.
Dat betekent niet dat ze hebben ingeleverd op volledigheid of effectiviteit. Met producten voor dek, interieur, motoren en zeilen is er altijd een product dat past bij de wensen van de consument.

Bekijk het hele Ecoworks aanbod.